Weekend chilian la Escargot bistro

Escargot Bistro si VinChile organizeaza in acest sfarsit de saptamana o petrecere-degustare de vinuri si preparate traditionale chiliene.

Publicitate
Uleiuri

Potrivit organizatorilor, petrecerea „Week-end-ul vinurilor si preparatelor chiliene” incepe pe 12 noiembrie, la orele 20.00.

Participantii vor face cunostinta cu preparatele chiliene „Ceviche de Salmon” (somon marinat in suc de lamaie si condimente), „Gambas al Pil-Pil” (creveti sarati, in ulei de masline si sos de vin), „Pastel de Choclo” (placinta traditionala de carne si porumb). Aceste feluri de mancare chiliene vor fi asociate cu Castillo de Molina, Reserva, Sauvignon Blanc Fume 2008, Castillo de Molina, Reserva, Chardonnay 2008, Castillo de Molina, Reserva, Carmenere 2007, vinuri din portofoliul VinChile.

Publicitate

Petrecerea va fi animata de catre acordurile latino-americane ale formatiei Ati de Chile.

Taxa de participare va fi de 99 lei / persoana.

Din cauza locurilor limitate, cei interesati sunt rugati de organizatori sa isi confirme participarea la bistro@escargot.ro, sau la tel. 0212017133 – 0746795029.