Un deceniu de Mesogios

img_6409img_6377

Publicitate
IWCB

Celebrul restaurant mediteraneean din strada Calderon a aniversat saptamana trecuta zece ani de existenta, ocazie perfecta pentru ziaristi, furnizori, mondenitati si clienti fideli ai restaurantului sa se stranga in jurul unor mese doldora de fructele de mare care au construit renumele locului.
Renumele de restaurant opulent nu s-a dezis, bufetul de fructe de mare fiind, practic, ingropat in scoici, caracatite, sepii, homari, crabi, pesti de toate felurile si, mai ales, cu o portie solida din crevetii cu usturoi care au consacrat Mesogios la inceputul anilor ’90. Intr-una dintre camere, pentru a completa oferta culinara, au fost amenajate standurile a teri furnizori „de-ai casei” – Cramele Halewood (cu Cantvs Primvs si Cherry Tree Hill 2006), Domeniile Sahateni si sommelierul Laurentiu Achim (cu Tarapaca si Trivento).