SERVE a “udat” noua gradina a Micii Elvetii

La sfarsitul saptamananii trecute, restaurantul Mica Elvetie a sarbatorit redeschiderea gradinii de vara, motiv nu doar pentru o adevarata defilare de mondeni, de la Iuliana Marciuc la Costel Casuneanu jr., ci si pentru (re)lansarea oficiala a unuia dintre cele mai reusite vinuri de sezon, rose-ul Terra Romana de la SERVE.

Publicitate
Uleiuri

dsc_0113

In compania cupajelor alb (Cuvee Amaury) si rosu (Cuvee Charlotte), rose-ul de la SERVE s-a asezat excelent alaturi de surprizele moleculare pregatite din timp de catre Jakob Hausmann, chef-ul si proprietarul restaurantului, precum si de preparatele rezultate din show-ul culinar desfasurat pe parcursul intregii seri.

Publicitate
IPPU

dsc_0040

Cu aceeasi ocazie, Hausmann a anuntat lansarea oficiala a noului meniu special de vara, vedeta anului 2010 fiind sparanghelul – un ingredient ce nu va lipsi din nici unul dintre preparatele listei de specialitati.

dsc_0100

dsc_0147