Joi seara, Clubul La Bibliotheque, editura Curtea Veche si Slow Food Bucuresti organizeaza un eveniment de bun-gust si gust bun: celebrarea cartii “Acasa la Jamie”, cu bucate preparate live si degustari de bunatati. Vor evolua la tigai Dan Silviu Boerescu, autorul site-ul bucatarescu.ro si redactor sef al Playboy Romania, si Nicolae Tand. Ei vor incerca sa realizeze, sub ochii pofticiosi ai celor prezenti, din retetele lui Jamie, mai exact floricele de dovlecei umpluti cu ricotta si soldatei crocanti de sparanghel.
Cateringul este asigurat de La Cantine Nicolai, iar Targul Taranului/Earth Market va invita sa va delectati cu branzeturi de casa, muraturi picante, vinuri rosii, sau dulciuri cu miere si nuca, puse la dispozitie spre degustare si cumparare. Evenimentul incepe la ora 19:00 si are ca parteneri Good Food, Jurnalul National, bucatarescu.ro, 121.ro, La Cantine de Nicolai, Electrolux. (Cristina Stanescu)