Ploaia care a inceput sa cada sambata dupa-amiaza nu a impiedicat Citroen-urile sa urce pe macadamul pe care se ajunge catre frumoasa crama Avincis, acolo unde, sambata seara, s-a organizat cina de gala. Sigur, dupa pranzul de la Stirbey, amortizoarele au avut mai mult de suferit, dar si-au facut treaba cu demnitate, astfel ca, la ora 20, toti invitatii erau prezenti pe esplanada din fata cramei, acolo unde amfitrionii Cristina si Valeriu Stoica i-au intampinat cu un pahar de Cramposie Selectionata 2011. A urmat apoi un adevarat festin gourmet, pus la punct de Chef Bogdan Vranceanu, de la Restaurant Museum, in care preparatele – Mini polenta cherry prosciutto, Pumpkin veloute with mussels, Butterfish a la poele and vegetables lasagne, Roasted lamb and rosemary potatoes si Lemon tart and vanilla icecream – au fost asortate cu cele mai reprezentative vinuri din portofoliul Avincis. Pe langa Cramposie, oaspetii au savurat Cuvee Petit – Sauvignon Blanc, Feteasca regala & Pinot Gris, Cuvee Andrei – Cabernet Sauvignon si Muscat Ottonel. Dar seara nu s-a incheiat cu inghetata. Adevaratul desert a avut loc aproape de miezul noptii, cand toti participantii au fost invitati la un tur al cramei, pigmentat cu o degustare de vinuri. Si de o delicioasa branza de Horezu, care a avut mare cautare, desi toti invitatii erau ghiftuiti. Seara nu s-a incheiat inainte ca juratii sa primeasca cadouri din partea Asociatiei Producatorilor de Vinuri din Dragasani, constand intr-un vas de ceramica de Horezu si un album cu fotografii din Romania.