Ingrediente:
2 dovlecei potriviti, 3 oua, 2-3 fire usturoi verde, o legatura marar, o legatura patrunjel, 7-8 linguri faina, 250 ml ulei, piper si sare dupa gust.
Preparare:
Se spala si se curata dovleceii, se dau prin razatoarea mare si se presoara cu sare. Se lasa la scurs intr-o strecuratoare cam 10 minute.
Se spala si se taie marunt […]
4 thoughts on “Piftele de dovlecei”
Comments are closed.
NU SE ZICE ”PIFTEA” , CI: CHIFTEÁ, chiftele, s.f. Preparat culinar de formă rotundă sau ovală făcut din carne tocată și prăjită în grăsime. [Var.: chefteá s.f.] – Din tc. köfte.
hahahha auzi un intelectual sadea ….piftea de dovleci
mare ţi e grădina doamne de ziarişti inculţi sau „cioţi” mai fi voi
e clar vinul şi mâncarea e pe mâini bune….
@marceliureş: nu ca n-am face si noi greşeli, dar asta cu piftelele e preluare automată de pe un blog 🙂
suntem patetici cu toţii
voi că scrieţi toate aberaţiile gen furculision + lingurision şi eu că vă atrag atenţia
srie-ţi fraţilor că şi aşa scrie-ţi fără diacritice de nu se mai înţelege nimic….