Mare lansare, mare! Echipa Vinul.ro a început turneul de promovare a volumului “#Winelovers Guide into Romanian Treasures”, prelansat în Capitală la finalul anului
[...]
Un articol de Ioan T Morar “Concurența năpraznică din lumea vinului stimulează creativitatea producătorilor”, iată banalitatea în persoana acestei afirmații. Și, totuși. Am
[...]
Un articol de Cătălin Păduraru, Preşedinte al International Wine Contest Bucharest și VINARIUM Cea de-a 15-a ediție a International Wine Contest Bucharest (IWCB)
[...]
Un articol de Ioana Pătrășcoiu (MySecretRomania.com), organizatoare În vara lui 2018, deja faimoasele brunch-uri transilvănene (ale Asociației My Transilvania) au trecut munții și
[...]
Tim Schmidt, noul Executive Chef al hotelului Athenee Palace Hilton din București, conduce toate operațiunile culinare ale hotelului – atât bucătăriile din restaurante:
[...]
Vinul.ro lansează proiectul intitulat ”Crame de Top”, în cadrul căruia vrem să prezentăm publicului nostru o imagine de ansamblu a peisajului cramelor din
[...]
“Craiova, capitală gastronomică est-europeană” – program de creștere a atractivității turistice a orașului pe baza gastronomiei din 11 țări est-europene derulat în 11
[...]
Un eveniment dedicat vinurilor ecologice și biodinamice derulat de Asociația WINB Development în parteneriat cu importatorul Vinimondo și cu producătorul Domeniul Bogdan în
[...]
Studenți și profesori ai masteratului de Tehnologii performante – management și marketing vitivinicole au participat, recent la o vizită de informare și schimb
[...]
La invitația Liceului de Industrie Alimentară (LIA) Craiova, conferința-dezbatere cu numărul 3 din seria „Gastronomia – cu bune, cu rele”, inițiată de platforma
[...]
Vinul.ro lansează proiectul intitulat ”Crame de Top”, în cadrul căruia vrem să prezentăm publicului nostru o imagine de ansamblu a peisajului cramelor din
[...]
Chefi și specialiști în gastronomiile din 11 țări est-europene vor prezenta preparate specifice la deschiderea “Festivalului de vinuri și mâncăruri” care va avea
[...]
Spectaculoasa supă azeră de miel cu năut și gutui “Piti”, celebrul șnițel “Zagreb” sau savuroasa “Pljeskavica”, “kebache”-le bulgăresc sau “kofte kebab”-ul ca în
[...]
Ce legătură e între un orange wine din Drăgășani, un tango argentinian și poezia românului Ștefan Augustin Doinaș? Pentru „tehniciști”, un prim set cu
[...]
Institutul Italian de Cultură din București a găzduit recent evenimentul de lansare a noului portofoliu al distribuitorului Dionysos Casa de Vinuri Selecționate, în
[...]
“Renunțarea la participările la târguri internaționale, care de cele mai multe ori au o organizare care lasă de dorit, și folosirea fondurilor pentru
[...]