Incepand cu 12 aprilie 2011, Juan Amador, unul dintre cei 50 de bucatari din lume cotati cu 3 stele Michelin, va demara primul sau proiect gastronomic din Europa de Est la restaurantul Heritage din Bucuresti. Alegerea „chef”-ului german de origine spaniola vine dupa un demers de mai multe luni de sondare a pietelor din regiunea Europei de Est.“Consider ca am facut cea mai potrivita alegere pentru proiectul meu. Am gasit la Heritage spatiul adecvat unde impreuna cu echipa mea de bucatari sa experimentez si sa ofer gustul perfect. Ne-am antrenat ca o echipa olimpica sa surprindem pasionatii de gust din Bucuresti cu creatiile bucatariei Amador”, a declarat ”chef”-ul de 3 stele. Prima propunere de meniu pe care o face pasionatilor de gastronomie din Bucuresti a fost conceputa in 3 variante: classic, evolution si vegetarian. Fiecare dintre aceste variante va include creatii marca Amador care se vor succeda in etape menite sa trezeasca, sa incite si sa rasfete simturile consumatorului in toate registrele – vizual, olfactiv, dar in primul rand, gustativ. Si asta pentru ca, in viziunea lui Amador, impresia finala trebuie sa fie gustul perfect care se imprima in memoria senzoriala a consumatorului.
Pentru implementarea proiectului gastronomic Amador la Heritage, bucatarul german a selectat o echipa de 9 bucatari formati in atelierul Amador, condusa de un Head Chef si un Sous Chef cotati cu o stea Michelin. Restaurantul va fi deschis pentru cina, de marti pana sambata.