Dupa cupajele albe si cele rosii a venit randul vinurilor dulci si demi-dulci „made in Romania” sa intre in degustarile pe care Vinul.Ro le propune comunitatii iubitorilor de vin. Astfel, joi, 14 martie, cu incepere de la ora 19, cei interesati pot veni la Restaurant Noblesse (str. Paris 47A), pentru a incerca 11 dintre cele mai reusite produse din aceste categorii. Vor ajunge in paharele degustatorilor Sirena Dunarii , Nectar de Transilvania , Grasa 300 – Cotnari, Dessert Stirbey, Tamaioasa Romaneasca Artisan, Sfanta Ana, Tamaioasa Romaneasca Ambrosio, Muscat Amprenta, Feteasca Alba Castel, Gewurztraminer Castel si Busuioaca de Bohotin Basilescu. Meniul va fi si el pe masura, nelipsind branzeturile maturate, prajiturile, tartele si irezistibilul foie-gras. Pretul participarii la acest eveniment este de 120 de lei. Rezervarile pot fi facute la tel: 0724.786.660 sau la e-mail: poliana@vinul.ro pana miercuri, 13 martie, la ora 14. Dar grabiti-va, locurile sunt limitate!