„În pat cu duşmanul”, între scepticism şi satisfacţie – galerie foto

Publicitate
Uleiuri

Pe 6 octombrie, la Wine Bistro Vinexpert a fost sărbătoare. O sărbătoare a gustului, la care au contribuit din plin vinul şi berea. Două licori considerate antagonice au arătat că „duşmănia” poate fi uneori constructivă, mai ales când e vorba de a potenţa parfumuri, arome şi satisfacţie. Preparate gătite cu vin au fost asociate cu bere, bucate înnobilate cu bere au fost însoţite de vin şi, poate surprinzător pentru unii, n-au existat plângeri. Sigur, a fost vorba şi de măiestria lui Dan Silviu Boerescu, aka Bucătărescu, gânditor şi creator al meniului şi al asocierilor, dar a fost şi meritul ingredientelor de calitate folosite în bucătărie şi în pahare. Cu o menţiune în plus pentru vinurile din portofoliul Vinexpert şi, fără supărare, cu două menţiuni în plus pentru berile belgiene aduse în România de Zelos Corporation SRL, care au reprezentat marea surpriză a serii. O surpriză frumoasă, densă, fie că s-a prezentat sub formă de Ale, Pils, Kriek sau Strong Ale.

N-o să insistăm acum cu detaliile, vor veni în viitorul număr al revistei. Vom spune doar că, dacă dai peste un asemenea „duşman”, nu-ţi mai vine să mai pleci. Dovada??? La Wine Bistro Vinexpert s-a stat „În pat cu duşmanul” până aproape de 4 dimineaţa.

Publicitate