Alexandra Holhos, BonChef.Ro
Cele mai bune restaurante din Romania au fost premiate in cadrul celei de-a treia editii a Galei Premiilor Food & Bar Magazine, eveniment desfasurat pe 4 noiembrie si care a reunit in Grand Ballroom de la JW Marriott figuri importante ale industriei HoReCa. Cel mai premiat participant a fost restaurantul “Caru’ cu bere”, care a castigat trei distinctii.
Pentru desemnarea castigatorilor, Food & Bar Magazine a folosit un panel controlat de persoane din diverse domenii de activitate. Acestia si-au exprimat preferintele pe site-ul creat special pentru acest eveniment, unde au avut acces o singura data folosind un cod secret.
Iata si rezultatele:
Castigatorii Premiilor FOOD & BAR 2010, editia a III-a
Cel mai bun restaurant
I. Caru’ cu bere
II. Casa di David
III. Keller Steak House
2. Cel mai bun restaurant cu specific romanesc
I. Caru’ cu bere
II. La Mama
III. Cabana Vanatorilor
3. Cel mai bun restaurant cu specific strain
I. Mica Elvetie
II. Prime Steaks and Seafood
III. Casa Vernescu
4. Cea mai buna companie de catering
I. Privileg Catering
II. Ana Catering
III. Celebration Catering
5. Cel mai bun delivery / take away
I. Cuptorul cu lemne
II. Trenta Pizza
III. Jerry’s Pizza
6. Cel mai bun pub / bar
I. Hard Rock Cafe
II. Bordello’s
III. St. Patrick Irish Pub
7. Cea mai buna cafenea / ceainarie
I. Carturesti
II. Starbucks
III. Cafepedia
8. Cel mai constant restaurant
I. Taverna Sarbului
II. Caru’cu bere
III. Trattoria “Il Calcio”
9. Cel mai bun restaurant nou deschis
I. Ristorante “Il Calcio”
II. La Cantine de Nicolai
III. Divan
10. Premiul special al cititorilor Food & Bar Magazine
I.Trenta Pizza