Crama Oprișor va fi prezentă săptămâna aceasta la Sighetu Marmației, în cadrul a două evenimente wine & dine la două dintre cele mai cunoscute restaurante ale locului. Evenimentele deschid campania „E vremea de Caloian”, lansată la începutul acestei săptămâni de către producătorul din Oltenia – un demers cultural mai larg inițiat de Crama Oprișor, destinat să promoveze cultura vinului bun și a universului gastronomic de calitate pe tot parcursul anului 2015. Joi, 23 aprilie, de la orele 19.00. Zinfandel Alb Caloian, Rusalca albă, Smerenia și Drăgaica roșie vor fi prezentate în cadrul unui dineu gastronomic asortat, la restaurantul Hotelului Grădina Morii. Meniul este compus din: salată de somon afumat cu avocado și ouă de prepeliță, friptură de cerb cu sos de fructe de pădure și orez sălbatic și sufle de ciocolată. Costul participării este de 75 lei / persoană. Pentru cei interesați, rezervări și detalii suplimentare se pot obține de la Norbert (norbert@hotelgradinamorii.ro, 0731.977.007) Vineri, 24 aprilie, tot de la orele 19.00. Sauvignon blanc-ul, Rose-ul și Feteasca neagră Caloian, urmate de Tămâioasa Românească și de Cabernetul Sauvignon La Cetate vor face deliciul celor prezenți la Casa Iurca de Călinești. Meniul pregătit special, dar și ansamblul „Casa Iurca”, vor veni în completarea degustării, pentru o atmosferă memorabilă. Costul participării este de 75 lei / persoană. Detalii și rezervări: Dănuț Iurca (0722.233.968)
„E vremea de Caloian” la Grădina Morii și Casa Iurca din Sighet: dublu eveniment Oprișor
