Timp liber

Timp liber

500 de oaspeți s-au bucurat de o experiență #PesteAşteptări, la Evadare în #DealuMare ediția II

A doua ediție a Evadării în Dealu Mare, desfăşurată în weekendul 26-27 iunie, a strâns din nou împreună iubitorii vinului şi poveştilor din spatele lui. Cele 12 crame din zonă, membre în Asociaţia Profesională Vitivinicolă Dealu Mare, au fost şi de data aceasta gazde  #PesteAşteptări şi şi-au servit oaspeţii cu vinuri bune, preparate culinare asortate la acestea, muzică, focuri de tabără, voie bună şi o mulţime de surprize. [...]

A doua ediţie a Conferinţei VITICON a reunit peste 180 de specialişti din domeniul vitivinicol

Cea de-a doua ediție a Conferinței Viticulturii Românești – VITICON 2020, organizată pe 24 februarie, la Poiana Brașov, de către Agricover, unul dintre principalii jucători din agribusiness-ul românesc, a reunit peste 180 dintre cei mai performanți viti-vinicultori, alături de specialiști și reprezentanți ai celor mai mari companii producătoare de tehnologii și soluții integrate pentru protecția plantelor. [...]

BEST GRILL, cel mai tare concurs de grătare din România, pune pe jar industria cărnii

Chefi cunoscuţi pe plan naţional şi internaţional, precum Antonio Passarelli, Iosif Ştefănescu, Orlando Zaharia, Iulian Olaru şi Paul Sisserman, vor face parte din comisia care va juriza produsele din carne intrate în concursul BEST GRILL, cea mai importantă competiţie de grătare din sud-estul Europei. Concursul va avea loc în cadrul evenimentului CARNEXPO GRILL, organizat pe 4 şi 5 iunie la complexul exclusivist Theodora Golf, de lângă Alba Iulia. [...]

Ediția 33 a Chefs Round Table – cu chefii, de ziua lor !

lid – Locantă românească a fost gazda din această lună a Chefs Round Table Romania, eveniment ajuns la cea de-a 33-a ediție. Sub deviza Chefs – Profesioniști – Unitate – Respect – Socializare, evenimentul, care are loc o dată pe lună, într-o zi de luni, reunește profesioniști din domeniul HoReCa (chefi, manageri de restaurante, jurnaliști de specialitate, bloggeri). [...]