Unt cu trufe, conuri cu tartar de ton și caviar de somon, apoi file de cod cu sos bouillabaisse, sparanghel și cartof fondant, piept de rață cu piure din coajă de portocală și sos bordelaise, iar la final brulee de afine cu înghețată de lavandă. Este meniul pregătit pentru cina festivă de 8 martie – dedicată mamelor, fiicelor, surorilor, partenerelor importante din viața noastră – de echipa coordonată de Chef Nico Lontras la conacul Casei Timiș, în Chițorani, Dealu Mare. “Este o sărbătoare cu totul specială, prin care celebrăm și onorăm femeile din întreaga lume și binecuvântarea pe care ele o aduc în viețile noastre”, spun cei de la Casa Timiș, care își îndeamnă oaspeții: “Dedică o seară de neuitat femeii pe care o prețuiești din viața ta și dăruiește-i momente la fel de speciale ca ea”! Meniul descris mai sus este disponibil între orele 18.00-21.00, la un preț de 320 lei / persoană, rezervările fiind posibile exclusiv pentru grupuri de cel puțin 2 persoane.
Cel mai ambițios proiect de enoturism din România
Resortul Casa Timiș este cel mai ambițios proiect de enoturism dintr-o zonă viticolă a României de până acum, fiind situat în mijlocul viilor și dispunând de 3 locații HoReCa a la carte și un cort de evenimente, grupate în și în jurul superbului conac neoromânesc construit în 1925. Dincolo de arhitectură și natură, gastronomia Casei, girată de o echipă condusă de Chef-ii Nico Lontras și Ioan Șușală, a devenit celebră în ultimii ani datorită oaspeților care s-au bucurat de ea și au răspândit-o pe toate rețelele sociale. În viitor, în afara spațiilor de cazare din interiorul conacului vor fi disponibile și alte facilități de tip hotelier pe proprietate, în vile construite în coasta unui deal și cu priveliște către mai multe lacuri artificiale și beneficiind de o superbă priveliște a asfințitului peste vii. Pentru rezervări și informații suplimentare, cei interesați pot accesa site-ul Casei Timiș aici.